Софтуер
  1. Home Бизнес автоматизация
  2.  › 
  3. Програми за автоматизация на бизнеса
  4.  › 
  5. Програма за боен клуб

Програма за боен клуб



  • Авторското право защитава уникалните методи за автоматизация на бизнеса, които се използват в нашите програми.
    Авторско право

    Авторско право
  • Ние сме проверен софтуерен издател. Това се показва в операционната система при стартиране на нашите програми и демо версии.
    Потвърден издател

    Потвърден издател
  • Работим с организации по целия свят от малки фирми до големи. Фирмата ни е включена в международния регистър на фирмите и има електронен знак за доверие.
    Знак на доверие

    Знак на доверие
 
Програма за боен клуб
 
Сравнете конфигурациите

Сравнете конфигурациите на програмата

На отделна страница можете да сравните функциите на софтуера в различни конфигурации.

Цена

Софтуерна цена

Плащате само веднъж. Без месечни плащания!


Автоматизацията от нашата организация е пълна инвестиция за вашия бизнес!

Наем на сървър в облака

При необходимост поръчайте наем на виртуален сървър

Моля, разгледайте някои от причините, поради които може да имате нужда от облачен сървър.

Безплатно сваляне

Безплатно сваляне

Можете да изтеглите програмата безплатно и да работите в демонстрационен режим


Когато стартирате програмата, можете да изберете езика.

Купете програмата

Купете програмата

За да закупите програмата, можете да ни пишете писмо или съобщение чрез месинджъри

Разработка на софтуер

Ако искате друга програма, можете да избирате от огромен брой готови проекти. Освен това има възможност за създаване на софтуер по поръчка.

Изберете друга програма

Нашата програма за бойни и спортни клубове е полезно приложение за запис в спортна организация. Благодарение на упоритата работа на нашите специалисти, удобният и многофункционален интерфейс на програмата на бойния клуб е на ваше разположение. И ще бъде удоволствие да ръководя бойния клуб, това е сигурно! В програмата на бойния клуб има допълнителни възможности: треньорът работи още повече с клиент. С база данни от клиенти и обучители можете да комбинирате не само графика на индивидуалните или груповите сесии, но и статистиката, за да подобрите физическите параметри на клиента. И по този начин предоставя висококачествени услуги за клиентите. За да улесним управлението на бойния клуб с помощта на нашата програма за управление на бойни клубове, добавихме опция за имейл и SMS известия. Можете да използвате тази функция, за да съобщите за обучение, да пожелаете на клиентите си честит рожден ден или да я използвате по други начини. Трябва да контролирате бойния клуб не само по отношение на клиентите, но и по отношение на техните абонаменти.

Ако работите с абонаментна система, ние Ви предлагаме да поддържате база данни, в която да задавате различни параметри на абонамента си. Работата с боен клуб изисква бързо обслужване на клиентите. Като автоматизирате своя боен клуб с нашата програма за управление на боен клуб, можете да използвате системата с карти. Това улеснява работата на администратора. Ако продавате и стоки за обучение във вашия боен клуб, можете също да водите записи на стоките в магазина, да работите с техните цени и да извършвате продажби. В нашата програма за управление на бойни клубове можете също така да въвеждате различни видове отчети и да попълвате вашата база данни и счетоводство според вашите нужди. Какво означава автоматизирането на вашия боен клуб във вашата компания? Това означава всичко и много повече. Това е вашият успех. Това е твоето светло бъдеще! Многофункционалността на нашата програма за боен клуб улеснява работата ви.

Нашата програма Club Accounting Combat е чудесен избор както за малки организации, така и за големи центрове, чиито служители са мениджъри продажби. Нашата програма за бойни клубове е базирана на принципа на CRM. Това е система за отчитане на клиенти и взаимоотношения. В нашата програма можете също да маркирате всички необходими контакти с клиенти и да записвате резултатите от преговорите с потенциални клиенти. Можете да видите резултатите на всеки отделен мениджър в специален програмен отчет. Отчетът се нарича Преобразуване. В него можете да видите колко клиенти са се регистрирали за курсове и коя част от тях са отказали да се регистрират. Той веднага показва източниците, от които клиентите научават за вас, и причините, поради които отказват да се регистрират. Ако потенциален клиент все още трябва да помисли за окончателен отговор дали да използва вашите услуги или не, мениджърите могат да добавят такива клиенти в специална секция, за да им се обадят по-късно.

Вашите служители имат възможност да планират работата си в нашата програма. Можете да добавяте задачи не само към себе си, но и към другите. Тази функция може да се използва от ръководителя на организацията, тъй като това, което просто се казва с думи, лесно се забравя или предава от ушите. След като задачите са планирани, не можете да ги оттеглите или да забавите изпълнението им. Този задълбочен начин на работа е много ефективен и удобен както за служителите, тъй като те не забравят нищо, за мениджъра, който може да наблюдава изпълнението на дадена задача, така и за новите служители, които получават ясни инструкции какво да правят и как да го направя е. Всичко е написано конкретно в програмата.

Много хора не могат да си представят живота без спорт. Спортът е вид човешка дейност, от която всяко човешко същество има нужда. Спортът става все по-популярен в наши дни. Много хора искат да имат стройни тела. Такава е модата. Това е търсенето на потребителите на услуги, които спортният магазин може да предложи. Ето защо е толкова важно да следваме съвременните тенденции и да автоматизираме бизнеса, за да останем винаги конкурентоспособни на пазара за подобни услуги. USU-Soft ще се радва да ви помогне. Искате ли да сте успешни? Бъдете автоматизирани с програмата, създадена от нас!

Какъв е процесът на наблюдение? Някои компании предпочитат да установят контрол по традиционния начин, като наемат допълнителни служители. Тези служители имат само една работна задача - да наблюдават и докладват за ефективността на другите служители. Както разбирате, това със сигурност ще натежи на вашия бюджет, тъй като съществената част от трудовия договор между служител и работодател е първият да получава парично възнаграждение за положения труд. За последните това означава допълнителни разходи и нежелани парични загуби. Само богатите компании могат да си го позволят. Въпреки това, понякога знанието, че има друг човек, който наблюдава всичките ви ходове, води до неочаквани последици: то е деморализиращо и отслабва желанието за постигане на големи резултати. Така че всичко трябва да бъде умерено. Между другото, въпреки че богатите компании могат да си позволят да наемат допълнителни служители, за да изпълняват задачата да наблюдават другите, те никога не го правят. Знаете, че има други, по-усъвършенствани и актуални начини да направите същото с програма, по-добре и с минимални разходи. Програмата USU-Soft върши същата работа за вас всеки ден безплатно (плащате само веднъж и след това програмата започва да работи само за вас).