Софтуер
  1. Home Бизнес автоматизация
  2.  › 
  3. Програми за автоматизация на бизнеса
  4.  › 
  5. Програма за фитнес зала

Програма за фитнес зала



  • Авторското право защитава уникалните методи за автоматизация на бизнеса, които се използват в нашите програми.
    Авторско право

    Авторско право
  • Ние сме проверен софтуерен издател. Това се показва в операционната система при стартиране на нашите програми и демо версии.
    Потвърден издател

    Потвърден издател
  • Работим с организации по целия свят от малки фирми до големи. Фирмата ни е включена в международния регистър на фирмите и има електронен знак за доверие.
    Знак на доверие

    Знак на доверие
 
Програма за фитнес зала
 
Сравнете конфигурациите

Сравнете конфигурациите на програмата

На отделна страница можете да сравните функциите на софтуера в различни конфигурации.

Цена

Софтуерна цена

Плащате само веднъж. Без месечни плащания!


Автоматизацията от нашата организация е пълна инвестиция за вашия бизнес!

Наем на сървър в облака

При необходимост поръчайте наем на виртуален сървър

Моля, разгледайте някои от причините, поради които може да имате нужда от облачен сървър.

Безплатно сваляне

Безплатно сваляне

Можете да изтеглите програмата безплатно и да работите в демонстрационен режим


Когато стартирате програмата, можете да изберете езика.

Купете програмата

Купете програмата

За да закупите програмата, можете да ни пишете писмо или съобщение чрез месинджъри

Разработка на софтуер

Ако искате друга програма, можете да избирате от огромен брой готови проекти. Освен това има възможност за създаване на софтуер по поръчка.

Изберете друга програма

Воденето на активен начин на живот става много модерно. Именно това явление стимулира бързото развитие на спортните услуги в различни посоки и доведе до откриването на различни фитнес зали. Спортни организации, които отговарят на всички вкусове, се отварят навсякъде, увеличавайки търсенето на пазара на програми за фитнес зали. Днес много компании разработват специални усъвършенствани програми за организиране на ефективната работа на различни компании. Някой се специализира в един вид бизнес или един вид счетоводство, докато други имат възможност да се развиват и покриват всички възможни индустрии. Всяка програма за счетоводство и управление на фитнес има уникални функции и интерфейси. Един от тях обаче ясно се отличава от мнозинството с успешни инженерни решения и максимална персонализация към потребителите. Името на тази програма за контрол на качеството и автоматизация на фитнес залата е USU-Soft. С тази програма за управление на служителите можете да реализирате всичките си идеи относно програмите за фитнес.

Големите възможности на тази програма за счетоводни и модернизационни функции идват от компетентния подход и фокус върху резултата на нашите специалисти. Нека започнем с това, че програмата за автоматизация и модернизация USU-Soft е много лесна за използване и вашите служители няма да се нуждаят от много време, за да придобият умения за работа в нея. Човек може да работи с него след час или два след инсталиране на програмата за оценка на качеството на вашия компютър. Разширената програма USU-Soft за фитнес зала може да бъде модифицирана и оборудвана с нови функции в зависимост от вашите предпочитания и по реда, определен във вашата компания. Ние ви предлагаме удобна схема на плащане, която не включва абонаментна такса и ви позволява да плащате само за консултациите и подобренията на програмата за необходимата ви фитнес зала.

Благодарение на USU-Soft ръководителят на фитнес залата следи служителите и тяхното представяне от всички страни. Всеки служител, използващ програмата за фитнес, планира ежедневните си дейности, създава график, маркира изпълнените задачи и ги възлага на своите колеги в дистанционен режим. Фирмата ни гарантира качественото запазване на информацията, въведена в програмата за фитнес. Освен това мениджърите могат да контролират правата за достъп до данните на всеки служител във фитнеса. Разнообразието от отчети помага на ръководството на организацията да види резултатите на компанията и да анализира нейната ефективност. Одитът помага да се намали или премахне влиянието на различни негативни фактори върху фитнеса. Демонстрационната версия на USU-Soft ви показва основните функции на програмата за фитнес зала. Инсталирането му на вашия компютър от нашия уебсайт ще ви позволи да изберете най-удобните функции във вашата компания.

Във всеки клон е възможно не само да се видят сравнителни характеристики, но и да се анализира динамиката на неговото развитие във времето. Специален отчет ще ви покаже списък с клиенти, които са се записали, но не посещават курсове. Можете също да опитате тези, които игнорират други видове класове, които се провеждат във вашата фитнес зала. Това е страхотна възможност да увеличите значително продажбите си, ако предлагате на клиентите си само да вземат допълнителни курсове. Лесно е да привлечете хората там - достатъчно е да дадете отстъпка, ако купят второ ястие. В същото време можете да контролирате всяка предоставена отстъпка в специален отчет, ако имате оферти, които да се прилагат както в средния ценови сегмент, така и в премиум сегмента. Ако искате да видите в кой ценови сегмент най-често се купуват вашите услуги, използвайте специален отчет. Този анализ ви помага да видите цените, които вашите клиенти може просто да не могат да управляват.

Отваряли ли сте наскоро фитнес зала? Не знаете как да модернизирате контрола върху всички дейности и действия във вашия клуб? USU-Soft ви показва как се прави. Вие знаете всичко, което се случва във вашата компания и хилядите различни отчети по различни аспекти ви дават пълна картина на развитието на вашия бизнес. Само с нашата програма можете да взаимодействате активно с клиенти, които винаги са доволни от услугата, която им предоставяте. Автоматизирали сме голям брой компании. С нашия опит можем да накараме вашия бизнес да работи като часовник. USU-Soft - автоматизацията като скок в бъдещето!

Изчисляването на заплатите понякога може да бъде доста трудно, тъй като счетоводителят трябва да знае обема на работата и да вземе предвид бонусите за добра работа и добри отзиви от клиенти. Представете си колко ненужни движения и действия ще са необходими на вашия счетоводител, за да изпълни такава проста задача. Не е рационално да ви назначават работна сила. Защо да притеснявате този специалист, когато е възможно да свършите работата по-бързо и без усилията на вашия счетоводител? Този инструмент се нарича счетоводна програма USU Soft. Вашите служители въвеждат само необходимите данни, докато тренират своите клиенти във фитнеса. След това тази информация се влива в специален отчет, който структурира тези данни. Според резултатите счетоводителят не трябва да отделя много време - възможно е веднага да видите сумата, която трябва да бъде изплатена на служителите. USU-Soft го прави толкова лесно. Ако идеята ви харесва, свържете се с нас!