Софтуер
  1. Home Бизнес автоматизация
  2.  › 
  3. Програми за автоматизация на бизнеса
  4.  › 
  5. Програма за пластмасови карти

Програма за пластмасови карти



  • Авторското право защитава уникалните методи за автоматизация на бизнеса, които се използват в нашите програми.
    Авторско право

    Авторско право
  • Ние сме проверен софтуерен издател. Това се показва в операционната система при стартиране на нашите програми и демо версии.
    Потвърден издател

    Потвърден издател
  • Работим с организации по целия свят от малки фирми до големи. Фирмата ни е включена в международния регистър на фирмите и има електронен знак за доверие.
    Знак на доверие

    Знак на доверие
 
Програма за пластмасови карти
 
Сравнете конфигурациите

Сравнете конфигурациите на програмата

На отделна страница можете да сравните функциите на софтуера в различни конфигурации.

Цена

Софтуерна цена

Плащате само веднъж. Без месечни плащания!


Автоматизацията от нашата организация е пълна инвестиция за вашия бизнес!

Наем на сървър в облака

При необходимост поръчайте наем на виртуален сървър

Моля, разгледайте някои от причините, поради които може да имате нужда от облачен сървър.

Безплатно сваляне

Безплатно сваляне

Можете да изтеглите програмата безплатно и да работите в демонстрационен режим


Когато стартирате програмата, можете да изберете езика.

Купете програмата

Купете програмата

За да закупите програмата, можете да ни пишете писмо или съобщение чрез месинджъри

Разработка на софтуер

Ако искате друга програма, можете да избирате от огромен брой готови проекти. Освен това има възможност за създаване на софтуер по поръчка.

Изберете друга програма

С използването на пластмасови карти много спортни институции могат да станат по-модерни и автоматизирани. Въпреки това, изправен пред такава трудна задача като счетоводството на пластмасови карти, ръководството отказва да губи допълнително време. Въпреки това автоматизацията на пластмасови карти ви позволява да постигнете по-голям успех на пазара на услуги. В нашата програма за пластмасови карти можете лесно да оптимизирате бизнеса си и да го използвате както за запис на пластмасови карти и клиентска база данни, така и за плащане. С други думи, използването на различни видове пластмасови карти е една от възможностите на нашата програма. Управлението на пластмасови карти вече не е невъзможно удоволствие в спортния център. Програмата ви позволява да автоматизирате цялата счетоводна система във вашия обект и търсенето по баркод.

Като контролирате пластмасовите карти, вие можете едновременно да контролирате и клиентските бази данни. Нека разгледаме по-подробно използването на пластмасови карти в нашата програма за поддържане на клиентската база данни. Често губим време в очакване клиентът да бъде открит в базата данни. Въпреки това, ако въведете програма за пластмасови карти с устройства, работата с пластмасови карти и с клиенти ще стане по-бърза - това е голямо предимство и страхотна реклама за вашата институция. В нашата програма за автоматизация на пластмасови карти веднага ще видите данните на клиента, колко класа трябва да посещава, колко вече е платил, колко трябва да плати, какъв курс има посещава и т.н. Всичко това се прави с програмата, просто оборудване и няколко секунди! Като цяло можете не само да преглеждате данните, но и да ги редактирате. Работата с програмата за пластмасови карти ще ви спести време. Можете да изтеглите програмата за пластмасови карти като демо версия от нашия уебсайт. Автоматизацията с пластмасови карти е бързо решение!

Програмата събира статистически данни, които позволяват на мениджъра да види в реално време кои фитнес зони във вашето съоръжение са по-търсени и кои не. Той или тя вижда ефективността на рекламата и оценката на качеството на услугата и ясно разбира коя е целевата аудитория и знае какво наистина иска. В допълнение към активността на посетителите и статистиката за посещенията, програмата USU-Soft показва много информация за действителната ситуация в спортния център. Като на шахматна дъска се оценяват основните елементи - финанси, запаси, търговия със стоки, дейност на персонала и състоянието на клиентската база данни. Това ви позволява бързо да вземате решенията, необходими за управлението. На практика е невъзможно да сгрешите с такава маса информация. Вие със сигурност ще кажете на вашия конкурент партньор в тази игра!

USU-Soft има бърз старт, прост и ясен интерфейс и следователно служителите на вашия фитнес клуб бързо се обучават да работят в програмата. Възможно е да настроите управление на програмата на различни езици по света - на един или повече езици едновременно. Демо версията е достъпна на фирмения ни сайт. Може да бъде изтеглен безплатно, за да се запознаете с възможностите за автоматизиране на вашия бизнес. Нашите специалисти инсталират пълната версия на фитнес програмата дистанционно през интернет. Този метод се счита за най-бързият и ефективен, тъй като спестява основния ресурс за всички - времето.

Предлагаме много функции. Освен името на клиента, картата, която се показва при обаждане, може да съдържа и друга полезна информация: дали клиентът посещава уроци в момента, има ли дълг, при кого е бил последно, какви са предпочитанията му, дали е или тя е проблемен клиент или не. Вашият администратор няма да прекара повече от секунда в търсене на информация, което означава, че ефективността му е максимална. Базовият пакет е достъпен за всички организации, които са го закупили. Напротив, изключителните характеристики не са достъпни за всеки. Следователно те винаги остават изключителни. Тези, които инвестират в бизнеса си, получават много повече в замяна. Нашата премиум програма е инвестиция във вашия бизнес и неговото развитие.

Спортът се практикува от представители на много поколения. Днес спортът се приема като определена култура, която трябва да се следва, за да сме щастливи. В здраво тяло - здрав дух! За да могат хората да ходят във вашия спортен клуб, трябва да се опитате да направите всичко възможно, за да станете по-добри и по-успешни от вашите конкуренти. знаеш ли как да го направиш Ние ще ви подскажем и ще ви покажем! Просто се свържете с нас и ще получите индивидуален подход и цялата необходима информация. Ние ще ви помогнем да реализирате всичките си мечти. Време е да модернизирате бизнеса си. И така е най-добре при нас. Какво е пластмасова карта и какво е нейното значение при организирането на фитнес клуб? Каква е причината, поради която много хора обичат да ги купуват, ако редовно посещават спортната организация? Е, пластмасовата карта е инструмент, който ще бъде полезен както за управителя на спортния център, така и за клиентите. Първият получава редовни клиенти, които посещават само тази институция и не отиват при конкурентите. Програмата показва значителни резултати, свързани с показатели за ефективност и е в състояние да получи пълен контрол върху работата на служителите, движението на материали и др. Използвайте възможността и контакта, за да разберете повече по тази тема.