Софтуер
  1. Home Бизнес автоматизация
  2.  › 
  3. Програми за автоматизация на бизнеса
  4.  › 
  5. Програма за клубни карти

Програма за клубни карти



  • Авторското право защитава уникалните методи за автоматизация на бизнеса, които се използват в нашите програми.
    Авторско право

    Авторско право
  • Ние сме проверен софтуерен издател. Това се показва в операционната система при стартиране на нашите програми и демо версии.
    Потвърден издател

    Потвърден издател
  • Работим с организации по целия свят от малки фирми до големи. Фирмата ни е включена в международния регистър на фирмите и има електронен знак за доверие.
    Знак на доверие

    Знак на доверие
 
Програма за клубни карти
 
Сравнете конфигурациите

Сравнете конфигурациите на програмата

На отделна страница можете да сравните функциите на софтуера в различни конфигурации.

Цена

Софтуерна цена

Плащате само веднъж. Без месечни плащания!


Автоматизацията от нашата организация е пълна инвестиция за вашия бизнес!

Наем на сървър в облака

При необходимост поръчайте наем на виртуален сървър

Моля, разгледайте някои от причините, поради които може да имате нужда от облачен сървър.

Безплатно сваляне

Безплатно сваляне

Можете да изтеглите програмата безплатно и да работите в демонстрационен режим


Когато стартирате програмата, можете да изберете езика.

Купете програмата

Купете програмата

За да закупите програмата, можете да ни пишете писмо или съобщение чрез месинджъри

Разработка на софтуер

Ако искате друга програма, можете да избирате от огромен брой готови проекти. Освен това има възможност за създаване на софтуер по поръчка.

Изберете друга програма

Спортните институции много често използват клубни карти. Но не всяка програма им позволява да се възползват от възможността и да водят записи на клубни карти. Специална програма ще помогне за решаването на проблема. Клубни карти, абонаменти, плащания, отчети, поща - това е само частичен списък на всичко, което може да се автоматизира със системата USU Soft. С програмата вие използвате уникалните възможности за придобиване на нови клиенти и автоматизиране на бизнес транзакции. Ако вашата институция използва системата за клубни карти често, продължете да използвате системата в нашия софтуер или продължете да я използвате.

Интерфейсът на системата USU Soft за клубни карти е много лесен за използване. Можете да попълвате клиентската база данни, да редактирате плащания, отстъпки, да ги записвате или да използвате клубни карти, които подчертават вашите редовни клиенти и им предлагат отстъпка, например, както и да извършвате пълен контрол. Всичко това можете да зададете в счетоводната система на клубната карта. Той ви помага не само да работите лесно с всеки клиент, но и да следите плащанията и паричните транзакции във вашия бизнес. Автоматизацията на клубната карта е основният помощник в управлението на вашия бизнес. Софтуерът става помощник не само на администратора, но и на счетоводителя, маркетинг специалиста или директора. Тук можете да управлявате процесите, да създавате графици и да наблюдавате маркетинговата ефективност, за да можете да разпределите точните пари за точната реклама. С този софтуер за клубна карта вие автоматизирате вашата работна система!

Винаги обръщаме внимание на това какво могат да направят съвременните технологии едновременно. Например, какво може да направи нов модел телефон? Какво може да направи една нова микровълнова? Колко функции има? Системата USU Soft за клубни карти не прави изключение. Често ни питат какво е специалното на нашия софтуер. Нашият отговор е прост и кратък: изобилието от функции. Въпреки че имаме доста дълго видео, описващо функциите на програмата, това не е всичко. Ще отнеме много часове, за да запишете всички действия, които можете да направите със софтуера за клубни карти! Многобройни отчети, генерирани по ваше желание, ще показват всички манипулации, които правите в програмата. Всичко това ще ви помогне да получите по-пълна представа за това как се развива вашият бизнес. Искате ли да знаете какво се случва във вашия център? Това показва специален доклад. Искате ли да знаете кои стоки все още са в склада ви? Нашата програма ще ви каже. Искате ли да знаете кои клиенти са най-обещаващи и се нуждаят от допълнително внимание? Няма проблем. Не се ли сещате кой плати изцяло и кой друг трябва да плати? Програмата ще ви напомни за това, като създаде специален отчет. Готова е да изпълни всички ваши капризи!

Освен това много предприемачи се оплакват, че за да успеете в бизнеса, е необходимо да инсталирате две или дори три (понякога дори повече) специални програми, за да следвате този или онзи процес във вашата фитнес зала. Това несъмнено е непрактично. Ето защо положихме много усилия в създаването на програма за клубни карти, която може да замени няколко счетоводни системи наведнъж! Неговите умения са толкова големи. Не е необходимо да инсталирате няколко ненужни програми, просто инсталирайте нашата програма за клубни карти и завинаги забравете за остарелите, неудобни системи от миналото, които имат толкова тясна функционалност и лоши характеристики. Живеем в 21 век. Така че трябва да следите новите продукти и да избирате само най-модерните технологии, ако искате да останете на пазара и да победите всичките си конкуренти. Това е именно програмата за клубни карти, която предлагаме.

Нов ден, нов поток от информация, нов обем рутинна работа, постоянно намиране на грешки, които водят до спад на печалбите и понижаване на рейтинга на вашата компания. Когато ви писне, трябва да предприемете решителни действия. Трябва да излезете извън зоната си на комфорт и да подобрите бизнеса си толкова много, че горните проблеми да изглеждат като през миналия век. Технологиите не стоят неподвижни. Много вече имат инсталирани програми като предлаганата от нас. Може би те са ваши преки конкуренти! Така че не губете нито минута и инсталирайте нашата програма за клубни карти. Ако искате само броят на клиентите да расте, трябва да инсталирате нашата програма. Предлагаме множество анализи, за да покажем къде вашият бизнес се представя зле и как да го коригирате. Можете да контролирате персонала си и да създавате графици за работа на всеки треньор, съобразявайки се с натовареността на залите и желанията на клиентите. Ако се съмнявате, посетете нашия уебсайт, който съдържа цялата необходима информация.

Ерата на системите за автоматизация е в разцвет днес. Все повече и повече предприемачи се обръщат към програмата USU-Soft за счетоводство и автоматизация. Важно е да се генерира платформа, която след това да може да се използва във всеки тип бизнес. Програмата е точно това, което търсите, за да осигурите растеж и стабилност. Докато работите в приложението, дори не се занимавайте с настройките, защото всичко вече е настроено и перфектно за работата му. Ясно е като бял ден – вашите служители получават правото да стартират програмата. Това е необходимо, за да се гарантира, че данните се въвеждат редовно и правилно и за да се коригира графикът в контекста на нови подробности и промени в срещите.

Правенето на бизнес е важно, ако искате да сте независими, а също така е важно винаги да се грижите за бизнеса си. Това е трудно без правилното приложение. USU-Soft може да бъде точно това, от което се нуждаете!