Софтуер
  1. Home Бизнес автоматизация
  2.  › 
  3. Програми за автоматизация на бизнеса
  4.  › 
  5. Програма за фитнес клуб

Програма за фитнес клуб



  • Авторското право защитава уникалните методи за автоматизация на бизнеса, които се използват в нашите програми.
    Авторско право

    Авторско право
  • Ние сме проверен софтуерен издател. Това се показва в операционната система при стартиране на нашите програми и демо версии.
    Потвърден издател

    Потвърден издател
  • Работим с организации по целия свят от малки фирми до големи. Фирмата ни е включена в международния регистър на фирмите и има електронен знак за доверие.
    Знак на доверие

    Знак на доверие
 
Програма за фитнес клуб
 
Сравнете конфигурациите

Сравнете конфигурациите на програмата

На отделна страница можете да сравните функциите на софтуера в различни конфигурации.

Цена

Софтуерна цена

Плащате само веднъж. Без месечни плащания!


Автоматизацията от нашата организация е пълна инвестиция за вашия бизнес!

Наем на сървър в облака

При необходимост поръчайте наем на виртуален сървър

Моля, разгледайте някои от причините, поради които може да имате нужда от облачен сървър.

Безплатно сваляне

Безплатно сваляне

Можете да изтеглите програмата безплатно и да работите в демонстрационен режим


Когато стартирате програмата, можете да изберете езика.

Купете програмата

Купете програмата

За да закупите програмата, можете да ни пишете писмо или съобщение чрез месинджъри

Разработка на софтуер

Ако искате друга програма, можете да избирате от огромен брой готови проекти. Освен това има възможност за създаване на софтуер по поръчка.

Изберете друга програма

Удобството и лекотата на автоматизираната работа на фитнес клуб е ключът към успеха на вашия бизнес. С нашата програма за фитнес клуб можете да постигнете този успех и лесно счетоводство. Чрез многопотребителския интерфейс на счетоводната програма на фитнес клуба специалистите на вашия спортен център могат лесно да работят и контролират работата си като администратори и треньори, както и да управляват счетоводството на фитнес клуба. Гъвкавостта на програмата за автоматизация на фитнес клуба за създаване на поръчки и анализ на клиенти ви позволява да добавите нов клиент с едно кликване или да проверите за създаден по-рано договор, като същевременно контролирате целия процес. С правилното управление на фитнес клуба и неговата автоматизация можете да постигнете успех в бизнеса. С програмата за автоматизирано управление за контрол на запасите и мониторинг на материалите, която организира счетоводството във фитнес клуба, можете да поддържате записи за плащане за услуги, да преглеждате данни за дългове или други области. С помощта на нашата програма за фитнес клуб можете да организирате данните за групите и времето - това ще ви помогне правилно да изчислите натоварването на помещенията, графиците на специалистите, както и изчисляването на заплатите и управлението на персонала на фитнес клуба .

Програмата за управление на фитнес клуб за създаване на отчети и контрол на детайлите е отличен помощник на вашия счетоводител. Управлението на фитнес клуба трябва да се автоматизира. За тази цел можем да предложим да създадем тренировъчни планове, които по-късно ще помогнат в работата с клиента и водят сметки във фитнес клуба. За удобство можете да използвате специални карти с баркод, с които може да работи нашата програма за фитнес клуб. Това опростява проследяването на клиентите и помага за поддържането на точни записи на данните за плащането. Представете си колко удобна и актуална е тази програма! Можете да изтеглите нашата програма за фитнес клуб безплатно като демо версия. Нашата програма може да даде зелена светлина за автоматизацията на вашия фитнес клуб! Помага ви лесно да управлявате дейностите си и да следите парите си!

Анализът винаги започва с вашите клиенти. Клиентите са източникът на вашето благополучие. Колкото по-внимателни сте към тях, толкова повече те посещават вашия фитнес и съответно носят повече пари със себе си. Фактът, че вашият център се развива добре, е посочен в специален отчет за растежа на клиентската база, генериран от програмата за управление на счетоводството за изготвяне на отчети и контрол на персонала. Ако растежът не е положителен, обърнете внимание на маркетинговия доклад. Показва как вашите клиенти най-често чуват за вас. Не харчете пари за неефективни рекламни методи. Губите не само старите, но и новите клиенти.

Специален отчет за активността на клиентите показва колко активно клиентите използват вашите услуги. Можете да видите броя на уникалните клиенти за текущ и минали периоди. За да балансирате правилно натоварването си, можете да видите кои дни и часове са пиковите часове за посещения в специалния доклад. За да разберете текущата покупателна способност с помощта на програмата, можете да създадете отчет „Среден чек“. Но във всяка тълпа от клиенти има такива, които се открояват, които са готови да похарчат повече, но и които се нуждаят от специално внимание. Можете лесно да намерите такива обещаващи клиенти, като създадете отчет "Рейтинг". В горната част на рейтинга са тези, които са похарчили най-много във вашия център. Колкото по-нисък е рейтингът, толкова по-малко интересни клиенти са представени там. Освен това, ако е необходимо, можете да създадете регистър на длъжниците в програмата. Това е много удобно. На едно място са събрани всички, които не са платили уроците. Ако имате мрежа от клонове, можете да анализирате по клонове, както и по градове. Къде точно получавате най-много приходи?

Конкуренцията в спортната индустрия нараства. Но търсенето на такива услуги също нараства, тъй като хората все повече искат да изглеждат стройни и атлетични. Това са модерните тенденции. За да оцелеете в такава конкурентна среда, трябва непрекъснато да модернизирате спортния си бизнес, да следвате иновациите на съвременните технологии и да се опитвате да ги внедрявате преди вашите конкуренти. Нашата програма е чудесна възможност за тези, които искат да подобрят своя бизнес и да предоставят само най-висококачествени услуги на своите клиенти. Програмата USU Soft е модерен помощник за организиране на ред във вашата компания!

Има много интересни професии, от които да избере това, което му подхожда най-много. Има ветеринари, шофьори, астронавти, бръснари и така нататък. Има обаче една професия, която се откроява и набира популярност в наши дни. Бихме искали да отбележим, че маратонките са търсени днес, тъй като все повече хора искат да бъдат във форма и да изглеждат добре. Това води до факта, че има повече фитнес клубове, които предоставят спортни услуги. Така че можем да видим увеличаване на броя на хората, които искат да станат треньори. Въпреки това, за да направите вашия фитнес клуб най-добрият, имате нужда от най-професионалните треньори. За съжаление е трудно да разберете и оцените потенциален служител по време на интервю. За щастие има начин да направите това с програмата USU Soft, която анализира ефективността на служителите въз основа на няколко параметъра. Основните критерии са обемът на работата, както и обратната връзка от клиентите и рейтингът в списъка на най-добрите служители.