Софтуер
  1. Home Бизнес автоматизация
  2.  › 
  3. Програми за автоматизация на бизнеса
  4.  › 
  5. Програма за абонаментни карти

Програма за абонаментни карти



  • Авторското право защитава уникалните методи за автоматизация на бизнеса, които се използват в нашите програми.
    Авторско право

    Авторско право
  • Ние сме проверен софтуерен издател. Това се показва в операционната система при стартиране на нашите програми и демо версии.
    Потвърден издател

    Потвърден издател
  • Работим с организации по целия свят от малки фирми до големи. Фирмата ни е включена в международния регистър на фирмите и има електронен знак за доверие.
    Знак на доверие

    Знак на доверие
 
Програма за абонаментни карти
 
Сравнете конфигурациите

Сравнете конфигурациите на програмата

На отделна страница можете да сравните функциите на софтуера в различни конфигурации.

Цена

Софтуерна цена

Плащате само веднъж. Без месечни плащания!


Автоматизацията от нашата организация е пълна инвестиция за вашия бизнес!

Наем на сървър в облака

При необходимост поръчайте наем на виртуален сървър

Моля, разгледайте някои от причините, поради които може да имате нужда от облачен сървър.

Безплатно сваляне

Безплатно сваляне

Можете да изтеглите програмата безплатно и да работите в демонстрационен режим


Когато стартирате програмата, можете да изберете езика.

Купете програмата

Купете програмата

За да закупите програмата, можете да ни пишете писмо или съобщение чрез месинджъри

Разработка на софтуер

Ако искате друга програма, можете да избирате от огромен брой готови проекти. Освен това има възможност за създаване на софтуер по поръчка.

Изберете друга програма

Във всяка институция е важно да се следят финансовите инвестиции. Основното нещо е да не пропуснете нищо и да не работите на загуба, както и да не пропуснете пълното плащане на вашите услуги. С програмата за сезонни билети USU Soft можете да работите индивидуално с всеки клиент. При закупуване на сезонен билет, клиентът трябва да заплати за достъп до услуга. С помощта на автоматизацията на абонаментните карти и счетоводната програма можете да контролирате плащането. В зависимост от гъвкавостта на условията за плащане на вашите Услуги, може да сте в състояние да проследявате подробности за плащането за конкретна услуга. Можете да контролирате достъпа до класове, да проследявате дълга и да работите с всеки посетител поотделно. Ако клиент плати само част от сумата или абонаментът му свърши, програмата ще ви предупреди и ще маркира този посетител.

При работа с клиенти могат да възникнат проблеми със замразяване и приключване на сезонни билети. Нашата програма за сезонни билети ще ви помогне да го управлявате. При работа с абонаментните карти, а също и индивидуално с всеки клиент в програмата, можете просто да посочите началната дата на замразяването и броя оставащи дни. Програмата предупреждава Вас и клиента за преждевременния край на сезонната карта и по този начин Ви предпазва от загуба на доверие и пари от страна на клиента. Ако клиентът не ви е предупредил за отмяна на посещението си във вашия фитнес център или по някаква причина не е използвал присъствените си дни и не е използвал опцията за замразяване, въведете броя дни, след които абонаментът ще бъде анулиран в абонамента програма. Ако имате допълнителни опции, напр. Б. Посещения на гости, следете и тях. Докладвайте броя на тези посещения на програмата и дали са били използвани или не. Картите за фактуриране във вашия обект са още по-лесни, когато използвате баркодове. Можете да редактирате и контролирате сезонните си билети, докато сканирате билет. Автоматизирането на сезонните билети ви помага да работите бързо с клиентите си.

С оглед на недостатъчното управление на абонаментните карти, създадохме многофункционални условия за работа в програмата и гъвкавото използване на различни устройства за четене на баркодове от билети. Таксуването на абонаментните карти трябва да се вземе сериозно. Можете лесно да контролирате този процес с нашата програма. И спестете пари, като запазите доверието на клиентите!

Дизайнът е важна част от живота ни. Винаги обръщаме внимание на това как изглежда околната среда, например нашия дом. Стараем се да го правим така, че да се чувстваме комфортно в него. Наемаме дизайнери; Купувайте само най-добрите и красиви мебели и т.н. Същото трябва да важи и за работната зона. Затова служителите често носят свои семейни снимки или цветя, за да създадат уютна и комфортна работна атмосфера. Как иначе можете да допринесете за създаването му? Как можете да накарате служителите си да работят възможно най-продуктивно? Съвременните магазини и спортни клубове работят с компютър, голяма база данни от клиенти и голямо количество данни. Защо не подобрим интерфейса на програмата, където служителите прекарват толкова много време? Ето защо взехме толкова важно решение да създадем няколко дизайна наведнъж, така че сътрудниците, които са напълно различни хора, да могат да изберат това, което им харесва най-много. Нещо, което ги поставя в добър работен режим и им помага да подобрят своя комфорт и продуктивност. За да постигнем това, ние ви предлагаме разнообразие от теми, от които да избирате в нашата програма. Така че можете да се концентрирате върху работата и да не се разсейвате от задачите си.

За съжаление много хора дори не се замислят колко е важно това. И тези, които са мислили за това, са достигнали големи висоти. Вземете за пример най-успешните организации. В крайна сметка те се фокусират предимно върху служителите и създават условия, които им позволяват да мислят само за работа, а не за други разсейващи неща. Но не се притеснявайте – ние сме помислили за всичко вместо вас и сме въвели този специален метод за повишаване на продуктивността на всеки отделен служител в нашата програма! С нашия опит и успех можем да ви предложим най-качествената програма.

Както мнозина казват, упражненията са в основата на вашето здраве и стабилно емоционално състояние. Поради тази причина е важно да изберете фитнес зала, която предлага само качествени услуги, където се подхожда персонално към всеки клиент. А също и такава фитнес зала, която има отлична репутация. За да постигнете всичко това, трябва да работите усилено. Нашата програма USU-Soft ще ви помогне да опростите този процес. Ако искате да бъдете успешни, изберете нас. Всичко останало работи като часовник, гарантираме го.

Важността на посещението в специални организации, които ще коригират вашето здравословно състояние, е, че тенденцията на нарастване на броя на хората ни показва стокова картина. Все повече са съвестните хора, които мислят за своето бъдеще и бъдещето на децата си. В резултат на това фитнес центровете печелят популярност и репутация. Добре е да прекарвате времето си в спортен клуб, тъй като това занимание укрепва мускулите и имунитета. Най-надеждният начин да се присъедините към спортен клуб е да закупите сезонен билет. Освен това е много удобно. Програмата USU Soft помага на вашата компания да се справи с голям брой сезонни билети по възможно най-добрия начин. Възможността да отворите вратите към нови постижения не може да бъде пренебрегната. Правим всичко възможно да бъдем достойни за вашето внимание, защото знаем, че единственото важно нещо е качеството! Добре дошли в света на реда и качеството в USU-Soft.